Билков пилинг

Билков пилинг

Билковият пилинг използва силата на билкови екстракти в комбинация с механичен пилинг. Процедурата представлява нанасяне на билковата смес и извършване на фини, разтриващи движения.

Билковият пилинг е по-щадящ в сравнение с химическия пилинг и същевременно е с по-дълбоко действие спрямо пилинга с гликолова или плодова киселина. Това е и причина да не е препоръчителен за суха кожа, а прилагането му върху мазна и плътна кожа е изключително ефективно.

Тъй като билковият пилинг е насочен към избелване и изглаждане на кожата посредством излющване на горните слоеве на епидермиса, това се отразява във временно отслабване на кожата спрямо въздействието на околната среда, особено от ултравиолетовите лъчи. Зимния сезон е най-подходящия период, когато можете да се възползвате от тази козметична процедура, също така са подходящи пролетта и есента, когато слъчевата активност е по-слаба.

Какво е дейстието на Билковия пилинг?
Билковия пилинг е особено успешна козметична процедура за справняне с белези, разширени пори, старчески петна и нежелана пигментация.
 В резултат от процедури с билков пилинг видимо се подобрява състоянието на кожата, получава се равномерен цвят на лицето, заглаждане и естествен блясък.

Салон за красота Вивелт предлага услугата Билков пилинг, като можете да видите повече за процедурата и нейната цена тук.

 
Вижте още полезна информация
 
Created by Vivelt Web Solutions