Възстановяваща терапия OWAY със сешоар само срещу 20 лв.

Възстановяваща терапия OWAY със сешоар само срещу 20 лв.

След силното лятно слънце е добре да се погрижите и подхраните косата си. Можете да се възполвате от нашето есенно предложение, което е валидно до 30-ти Ноември.

Маска и възстановяваща терапия и безплатен стайлинг за косата си само за 20 лв. (нормалната цена на терапията, извън промоция, е 30 лв.)

Имате възможност да иберете и да направите терапията без сешоар и стайлинг, като в този случай цената е още по-изгодна за 15 лв!

Възстановяваща терапия за възстановяване на увредени коси с екстракт от биодинамичен ирис и биологичен босилек. Възстановява увредените коси в дълбочина. Измива нежно, като предпазва хидро-липидната обвивка на скалпа. Укрепва фибрата на косъма и придава плътност, еластичност. Възстановява наличието на протеини. Придава блясък и копринена гладкост. Прави се със студена ултразвук преса с инфрачервени лъчи. Студената ултразвук преса с инфрачервени лъчи е разработена на базата на нова технология за по-добро проникване на възстановяващите продукти в косъма, като действа без нагряване чрез комбинация от звук и инфрачервени лъчи и се прилага заедно със серия продукти, съдържащи хидраагенти, протеини, масла, арган, кератин, като пресата разбива молекулите им на микрочастици и ги вкарва в най-вътрешния слой на косъма.

Ултразвуковата и инфрачервена преса осигурява отлично неабразивно почистване на косъма, както и супер дълбоко насищане и подхранване с активни хидратиращи и реконструриращи агенти за трайно възстановяване, блясък и копринена мекота.

Сподете нашата оферта във фейсбук, зарадвайте вашите приятели с това страхотно предложение! :)

Препоръчваме да запазите вашият час предварително, за да не се налага да чакате на място в салона! Вижте нашите контакти тук!

 
Created by Vivelt Web Solutions