Грижа за косата

Ампула против косопад

6 лв.
 

Ампула с витамини

6 лв.
 

Бамбукова терапия

15 лв.
 

Възстановяваща терапия OWAY + безплатен сешоар

30 лв.
 

Възстановяваща терапия за възстановяване на увредени коси с екстракт от биодинамичен ирис и биологичен босилек. Възстановява увредените коси в дълбочина. Измива нежно, като предпазва хидро-липидната обвивка на скалпа. Укрепва фибрата на косъма и придава плътност, еластичност. Възстановява наличието на протеини. Придава блясък и копринена гладкост. Прави се със студена ултразвук преса с инфрачервени лъчи. Студената ултразвук преса с инфрачервени лъчи е разработена на базата на нова технология за по-добро проникване на възстановяващите продукти в косъма, като действа без нагряване чрез комбинация от звук и инфрачервени лъчи и се прилага заедно със серия продукти, съдържащи хидраагенти, протеини, масла, арган, кератин, като пресата разбива молекулите им на микрочастици и ги вкарва в най-вътрешния слой на косъма.

Ултразвуковата и инфрачервена преса осигурява отлично неабразивно почистване на косъма, както и супер дълбоко насищане и подхранване с активни хидратиращи и реконструриращи агенти за трайно възстановяване, блясък и копринена мекота.

Закупуване на ампули против косопад

35 лв.
 

Можете да закупите ампули против косопад за домашно приложение. 8 бр. в кутия

Луксозна терапия с черен хайвер

45 лв.
 

Луксозна интензивно възстановяваща терапия за коса, която ще я съживи, подмлади и възвърне здравия и вид. Иновативната система с черен хайвер подсилва косата и я прави по-устойчива на външни влияния.

Формулата с уникален C3 Trifecta спомага за подмладяването и снабдяването с активни съставки, подобно на анти-ейдж системите за кожа. Използвайки добрите, доказани практики, ситемата е трансформирана и адаптирана към структурата и нуждите на косъма. Ефектът е видим още след първата терапия.

Тайната зад успеха на революционната система се крие в комбинацията между C3 Trifecta на хайвера, колаген и серамиди, като действат заедно за укрепване на космения фоликул. C3 Trifecta редуцира уврежданията, като действа и подкожно. Така младостта и красотата на повяхналата, изтощена и слаба коса е възвърната, като е добавена плътност и структура.

Маска за коса

3 лв.
 

Подхранваща и възстановяваща терапия за коса

15 лв.
 

Стилизираща серия OWAY + безплатен сешоар

25 лв.
 

На базата на биодинамични екстракти.С 100% природни етерични масла,с естествени восъци.Подхранващи и защитни формули.добре оформена и фиксирана прическа.Без парабени и петролни деривати.Без PEG,PPG BG,синтетични аромати.Без EDTA и изкусвени оцветители

Стимулиращ масаж на скалпа

5 лв.
 

Терапия за растеж на косата

15 лв.
 

Терапия против косопад + безплатен сешоар

25 лв.
 

Стимулира растежа и намалява прекомерния косопад. Ампулите и лосиона съдържат висококачествени екстракти от пипер, водорасли, етерични масла и други растителни екстракти, стимулиращи микроциркулацията на скалпа и подхранването на космения фоликул.

Терапия против косопад OWAY + безплатен сешоар

25 лв.
 

Съдържа екстракти от биодинамична мента и биологичен див кестен. Измива деликатно, спирайки косопада и ускорявайки растежа на нова коса. Съдържа растителни стволови клетки,които подобряват метаболизма на скалпа,улесняват кръвообращението и спират косопада.

Терапия против мазен скалп OWAY + безплатен сешоар

25 лв.
 

За регулиране на излишния себум с екстракти от биодинамичен градински чай и биологичен махагон. Почиства скалпа и регулира омазняването. Заздравява кутиколата.

Терапия против пърхот OWAY + безплатен сешоар

25 лв.
 

Пърхотът е често срещано състояние на скалпа, което се характеризира със сърбеж и поява на бели люспици мъртва кожа. Състоянието се среща еднакво при мъжете и жените и въпреки, че е неприятно, може да се контролира сравнително лесно с подходящата терапия. No-Dandruff - с екстракти от биодинамичен розмарин и биологична мащерка. Почиства скалпа и косата.има антибактериално и почистващо действие.Спира образуването,както на мазен така и на сух пърхот,като спира повторното му образуване. Миксът от етерични масла премахва пърхота. Има антисептично действие.

Бамбукова терапия
Боя OWAY и Възстановяваща терапия OWAY
Прическа
Сешоар
Ултразвуковата и инфрачервена преса
Ултразвуковата и инфрачервена преса
Ултразвуковата и инфрачервена преса
 
Created by Vivelt Web Solutions