Козметични процедури за лице

Ампула

4 лв.
 

Биолифтинг околоочен контур

10 лв.
 

д`Арсонвал

5 лв.
 

Процедурата д'Арсонвализация обикновено се прави след почистване на лице за успокояване и стягане на порите. д'Арсонвалът може да се използва и като самостоятелна процедура в серия от 8 до 10 масажа (през ден) за лечение на акне, кожа със широки пори и мазна кожа. Процедурата е безболезнена, усеща се леко боцкане по кожата. Извършва се на почистено и сухо лице. Ако кожата е мазна, може да се ползва и пудра. Времетраене - 3 до 5 мин.

Кварц

5 лв.
 

Кварцът е специална лампа, която в козметиката се използва предимно за лечение на акне. Серията е от 10 до 15 процедури. Времетраенето на 1 процедура започва от 1 минута и до края на серията може да стигне до 5 минути. 

Масаж на лице (хигиенно-козметичен)

6 лв.
 

Масаж на лице и деколте

10 лв.
 

Масаж на лице и маска

15 лв.
 

Микродермоабразио

25 лв.
 
Eксфолира постепенно епидермалните клетки и така третира широк кръг кожни дефекти с отлични резултати, които могат да се видят още след първата процедура.
 
Микродермоабразио е единствената съвременна система за излющване на епидермалните клетки, която е  клинично тествана и с доказано действие.
 
Микродермоабразиото въздейства по два начина:
КОРЕКЦИЯ - поток от инертни абразивни кристали, обстрелва и отстранява повърхностния епидермален слой и разкрива по-нежна и по-свежа кожа.
СТИМУЛАЦИЯ - вакуумът всмуква отделената мъртва кожа заедно с употребените кристали, освен това стимулира микроциркулацията, повишава притока на кръв и съответно снабдяването с веществата, необходими за регенерацията на кожата. Така стимулира образуването на нов колаген и еластин и подобрява кожната текстура и еластичност.
Микродермоабразио е единствената съвременна система за излющване на епидермалните клетки, която е  клинично тествана и с доказано действие. Това е комплексна система, включваща в себе си професионален метод, професионален уред и научно разработени продукти с допълващо се действие за подновяване и обновяване на клетките, както и възстановяване естествената защита на кожата. Терапията е изключително ефективна за изглаждане на неравности по кожата, заличаване на бръчки и пигментни петна. Резултатът е гладка и еластична, здрава, млада и блестяща кожа.
Апаратът е подходящ за всички типове кожа и  части от тялото, целогодишно - без болка, без излющване, без нарушаване на нормалния ритъм на живот.
 
 Прилага се при:
-    Неравна, грапава и мазна кожа;
-    Фини бръчици около очите и устата;
-    Белези от акне;
-    Хиперпигментаци;
-    Стрии;
-    Белези  от операции;
-    Забавя стареенето на кожата.

Оформяне на вежди

5 лв.
 

Оформянето на вежди се извършва за изтъняване и придаване на подходяща форма, като се съобразява формата на лицето, дължината и гъстотата на косата. Не се препоръчва почистването на веждите от горната страна, изключение правят хората с малки чела.

Почистване на вежди

5 лв.
 

Почистване на лице

20 лв.
 

Почистване на лице - обикновено

15 лв.
 

Механично почистване на лице, без използване на козметични апарати

Почистване на лице с вакум

18 лв.
 

Почистване на лице с ултразвук

25 лв.
 

Радиочестотен пилинг

30 лв.
 

Ултразвук

5 лв.
 

Фотодинамична маска за лице

5 лв.
 

Химически пилинг с плодова киселина

20 лв.
 
Една от основните грижи за кожата, която да я "събуди" и да подпомогне регенеративните ѝ способности е пилингът. Той е благоденствие за кожата, а ефектът от него може да се забележи веднага.

След 30-тата си година кожата ни започва да повяхва, това се дължи на забавените ѝ регенизационни процеси. Помощници за подновяването ѝ се явяват плодовите кисилини, които в козметичните продукти са в много малка концентрация(обикновено между 5% и 40%, като с по-високият процент се препоръчва да работят само специалисти козметици). Те действат като шкурка и отстраняват мъртвите клетки от епидермиса - най-горния слой на кожата. В резултат на това тенът се избистря и кожата става по-фина.

Освен с пилингът който се извършва с тяхна помощ, плодовите киселини са известни със своя ексфолиращ и антибръчки ефект. Те стимулират синтеза на колаген и еластин, почистват и намаляват размера на порите, подобряват релефа на кожата.
Предоставяме възможност да се възползвате от екстремно нискатата цена от 10 лв за процедура, която предлагаме и да обновите вaшето лице.
 
Created by Vivelt Web Solutions