Терапии за лице

Антибръчкова терапия

25 лв.
 

Антибръчковата терапия се извършва с мануален мануален масаж на лице, шия, деколте и яка. Процедурата подобрява застаряващата кожа и изглажда финните бръчки. Кожата става свежа, тонизирана, мека и гладка. За постигане на по-добри резултати се препоръчва серия от 3 процедури за 1 месец. Времетраене -  70 мин.

Безиглена мезотерапия

30 лв.
 

Билков пилинг

30 лв.
 

Билковият пилинг използва силата на билкови екстракти в комбинация с механичен пилинг. Процедурата представлява нанасяне на билковата смес и извършване на фини, разтриващи движения.

Билковия пилинг е особено успешна козметична процедура за справняне с белези, разширени пори, старчески петна и нежелана пигментация.

В резултат от процедури с билков пилинг видимо се подобрява състоянието на кожата, получава се равномерен цвят на лицето, заглаждане и естествен блясък.

Избелваща терапия

25 лв.
 

Избелващата терапия е предназначена за кожа с пигментни петна и неравномерен тен. Тя избелва петната, просветлява тена и възвръща блясъка на кожата. Препоръчва се да се направи серия от 8 до 12 процедури през ден, ранна пролет или късна есен. Времетраене 70 мин.

Интензивна изглаждаща терапия с екстракт Lakesis

30 лв.
 

Кислородна мезотерапия

30 лв.
 
Осем ефекта от кислородната мезотерапия:
1.       Премахва замърсяванията, прави тена равномерен, а кожата по-бяла.
2.       Балансира сухата и мазна кожа, хидратира кожата за дълъг период от време
3.       Подсигурява необходимото количество кислород, повишава активността на клетките и тяхната пропускливост, забавя стареенето
4.       Подобрява обмяната на веществата, в следствие на което токсините се изхвърлят по-бързо и лесно от тялото
5.       Увеличаването на съдържанието на кислород в кожата повишава нейната устойчивост към замърсяванията на околната среда, увеличава нейния имунитет, има антибактериално действие, намалява мастната секреция и лекува проблеми с акнето
6.       Редуцира възрастовите петна, фините бръчки, прави кожата по-гладка и нежна
7.       Активирането на кислорода в клетки, стимулира растежа на колагеновите влакна, така кожата става по-еластична и здрава

Възстановява увредената кожа след инвазивни процедури (пилинги, лазерни лечения и др.). Преструктурира клетките, подобрява усвояването на хранителни вещества и функции на кожата

Колагенова терапия

25 лв.
 

Колагеновата терапия за лице третира финните линии и бръчки и придава плътност и здравина на кожата. Терапията е с моментален видим ефект. Подходяща е за жени след 35 годишна възраст. За постигане на по-добър ефект се препоръчва серия от 6 до 8 процедури през 10 дни. Времетраене - 70 мин. 

Парафинова терапия

25 лв.
 

Терапия за дехидратирана кожа

25 лв.
 

Терапия за мазна кожа и акне

25 лв.
 

Терапия със фито-стволови клетки

30 лв.
 

 

Използването на продукти, съдържащи фито-стволови клетки, се постига видимо изглаждане на релефа на кожната повърхност(бръчки), подобряване на виталността й, изравняване и освежаване на тена. Кожата получава перфектна защита от неблагоприятните фактори, водещи до нейното преждевременно стареене. 

Стволовите клетки са естествената регенеративна система на организма. Използването на стволови клетки в козметиката дава възможност за употреба на техните уникални качества. Те стимулират синтеза на собствени стволови клетки и ускоряват неколкократно регенеративните процеси в нея.

Съдържанието на продуктите от линията е с 90% натурален произход. Те притежават бързо и ефективно действие. Осигурява се натрупване на фито-стволови клетки в кожата, а по-високата концентрация на активни съставки, гарантира и по-добрия и по-бърз ефект.

Подходяща за жени и мъже над 35 годишна възраст. Препоръчва се серия от 6 процедури, през седем дни. За постигане на желания ефект, най- добрият период за извършване на терапията е пролетта и ранната есен.

 
Created by Vivelt Web Solutions